4 июл. 2009 г., 19:44

Едно наум 

  Поэзия » Другая
2651 4 16

Аз честичко мълча и много нося...

Наивна ли изглеждам? Може би.

Съвсем не те тормозя със въпроси.

Спокойна съм. Бих казала - почти...

 

Избягвам трайно всякакви скандали,

преглъщам думи - за да има мир!

Емоциите кротко са заспали.

Усмихваш се, но - не, не ги буди!

 

Че другата ми същност е стихия!

(Признавам ти - от нея ме е страх...)

В душата ми сто демона се крият -

дано не се изправиш срещу тях!

 

Да, честичко мълча и много нося...

Наивна ти изглеждам, може би.

Но се пази - когато се ядосам,

не би могъл и Бог да те спаси!

© Мариела Челебиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??