16 мая 2004 г., 15:26

Едно (не)тъпо стихче за любовта и надеждата 

  Поэзия
2461 0 4
В облаците черни на дъждовен ден
Съзирам пак аз твоето лице
Отпуснат в мрака на безлунна нощ
По себе си усещам твоите ръце

Слънцето прогонва облаците зли
Ала тъгата в сърцето се сгъстява
Загледан в мокрите си дрехи пак
се чудя - "ще я видя ли отново"

© Иван Атанасов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??