Едно небе
за двама ни
достатъчно ли е,
да събере
моята неувереност
и твоя страх
в едно?
Едно небе,
изтъкано от любов?
Хиляди звезди
пращам ти
с покани за срещи.
Разтвори сърце
и намери пътя
към нашето небе...
Ще можеш ли?
Кадифена нощ...
чакам те
на разстояние -
една луна...
да потънем тихо
в любовта.
© Ваня Все права защищены