6 сент. 2011 г., 22:09

Едно писмо 

  Поэзия » Любовная
605 0 1

Едно писмо аз ще напиша
с адрес до рая на небето
и ще се разпиша:
С кръвта, капеща ми от сърцето.

Татко мой, Татко мой,
защо отиде си от мен,
сега и в студ, и в летен зной
празен е моят ден.

Аз добре съм и живея,
но за теб тъгувам,
ала как, не зная,
с болката в мен да се сбогувам.

Татко мой, Татко мой,
защо отиде си от мен,
сега и в студ, и в летен зной
празен е моят ден.

Боже не отнемай бащите, когато
те струват повече и от злато!

© Илия Левков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??