Не бе добрият син,
баща добър не си!
Ще станеш друг? Амин!
"Днес спирам" те крепи.
Ракия, водка, бира,
шампанско и вино.
И някой те намира
край пътят до дърво...
Но, кой ли вярва! А!
Прасето - е прасе!
Обича то калта,
носа си там да вре!
Такъв, ще си умреш,
сред кал през пролетта.
А можеше да спреш!
Да бъдеш ти баща!
© Хари Спасов Все права защищены