Едно сърце самò се скита,
едно сърце сега се пита:
дали отново любовта ще
види, или мит е само тя.
Самò е то в нощта,
без обич и закрила,
кърви и бавно то изгасва,
любов в него вече няма,
защото всичко е измама.
Ранявано е много пъти,
но продължава по пътя
и не спира в погледа ти,
самò остана то...
© Минчето Все права защищены