18.11.2009 г., 10:45 ч.

Едно сърце 

  Поезия » Друга
499 0 1

Едно сърце самò се скита,

едно сърце сега се пита:

дали отново любовта ще

види,  или мит е само тя.

 

Самò е то в нощта,

без обич и закрила,

кърви и бавно то изгасва,

любов в него вече няма,

защото всичко е измама.

 

Ранявано е много пъти,

но продължава по пътя

и не спира в погледа ти,

самò остана то...

 

© Минчето Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??