23 сент. 2011 г., 22:39

* * * 

  Поэзия » Для детей
385 0 1

Слънце грее!

Птица пее!

Вятър леко вее

и силно се смее!

 

Но... Настъпи нощ,

тиха  нощ.

Веднага по леглата

и марш от колелата!

 

Всички тръгнаха

към леглата

с пижамата

и заспаха.

 

Идва Сънчо -

Смехурчо.

Има си той шапчица

със петънца.

 

,,Лека и мека!''

- казва Сънчо-

Пънчо-Слънчо

и заспива ей така!

 

 

© Пагане Гачева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??