Слънце грее!
Птица пее!
Вятър леко вее
и силно се смее!
Но... Настъпи нощ,
тиха нощ.
Веднага по леглата
и марш от колелата!
Всички тръгнаха
към леглата
с пижамата
и заспаха.
Идва Сънчо -
Смехурчо.
Има си той шапчица
със петънца.
,,Лека и мека!''
- казва Сънчо-
Пънчо-Слънчо
и заспива ей така!
© Пагане Гачева All rights reserved.