23.09.2011 г., 22:39 ч.

* * * 

  Поезия » За деца
405 0 1

Слънце грее!

Птица пее!

Вятър леко вее

и силно се смее!

 

Но... Настъпи нощ,

тиха  нощ.

Веднага по леглата

и марш от колелата!

 

Всички тръгнаха

към леглата

с пижамата

и заспаха.

 

Идва Сънчо -

Смехурчо.

Има си той шапчица

със петънца.

 

,,Лека и мека!''

- казва Сънчо-

Пънчо-Слънчо

и заспива ей така!

 

 

© Пагане Гачева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??