28 авг. 2013 г., 21:14  

Ефирно 

  Поэзия » Эротическая
1006 0 4

Ефирно

 

Стъпки, шепот, длани в длани,

двама влюбени вървят желани,

обсебени от себе си и запъхтяни,

от любовта космическа пияни!

 

Пътеката ги води нежно, свято,

към място влюбено и непознато.

На тревно ложе в страст облято,

потъват вплетени в затихващото лято.

 

Небето любопитно ги обвива,

в завивка хладна и грижлива.

Слънце меко, нежна похот влива,

гостоприемната земя тела извива.

 

Прекрасно чувство, нежно, свято!

Мястото любимо,  веч познато,

очаква ги с надежда, осъзнато,

че двама ще са тук и следващото лято.

© Манипулирам Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??