Ефирно
Стъпки, шепот, длани в длани,
двама влюбени вървят желани,
обсебени от себе си и запъхтяни,
от любовта космическа пияни!
Пътеката ги води нежно, свято,
към място влюбено и непознато.
На тревно ложе в страст облято,
потъват вплетени в затихващото лято.
Небето любопитно ги обвива,
в завивка хладна и грижлива.
Слънце меко, нежна похот влива,
гостоприемната земя тела извива.
Прекрасно чувство, нежно, свято!
Мястото любимо, веч познато,
очаква ги с надежда, осъзнато,
че двама ще са тук и следващото лято.
© Манипулирам All rights reserved.