24 мар. 2005 г., 19:16

ЕГН - е 

  Поэзия
1139 0 8

ЕГН - е

Имаш ЕГН?
Аз нямам.
Носиш белезници?
Аз не.
Спираш на червено?
Аз съм далтонист.
Имаш ЕГН?
Аз имам име.
Те носят униформи?
Аз не съм обличал никога!
Имаш ЕГН?
Те също!
Не съм паспортна личност,
нещо съм дефектен.
И в училище имах номер,
в концлагера ме жигосаха.
Стига толкова,приятели!
Стига ЕГ-НЕ!!!

© Ясен Крумов- Хенри Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??