Mar 24, 2005, 7:16 PM

ЕГН - е 

  Poetry
1138 0 8

ЕГН - е

Имаш ЕГН?
Аз нямам.
Носиш белезници?
Аз не.
Спираш на червено?
Аз съм далтонист.
Имаш ЕГН?
Аз имам име.
Те носят униформи?
Аз не съм обличал никога!
Имаш ЕГН?
Те също!
Не съм паспортна личност,
нещо съм дефектен.
И в училище имах номер,
в концлагера ме жигосаха.
Стига толкова,приятели!
Стига ЕГ-НЕ!!!

© Ясен Крумов- Хенри All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??