24 июн. 2016 г., 20:46

Егоист 

  Поэзия
956 1 1

И тогава... ще те видя...

когато успея сама да се огледам.

И тогава... ще те чуя...

когато успея сама да се наслушам.

 

И тогава... ще те прегърна...

когато успея сама да се харесам.

И тогава ще  те обикна...

когато успея да осъзная - сама.

 

И тогава... ти ще си тръгнеш...

когато успея да се привържа.

© Мария-Магдалена Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??