8 июн. 2018 г., 11:07

Егоизъм 

  Поэзия » Любовная, Другая
973 3 1

Как да спра да те обичам,
щом Ти си моето сърце?
Не мога да съм толкова себична, 
че да забравя и за себе си!

Не съм егоист, но и не търся,
да се събуждам с хорските проблеми,
от чужда мисъл напоени,
и в чужда болка потопени!

Във своите си скърби съм сама!
Не ме търсете да ги споделя'. 
Дотук се справях все така.
Ще продължа в'ъ'в границите на егоизъма!

© Кат Кат Все права защищены

И, ви, Благодаря!

Че бяхте съпричастни

с още една тъжна душа!;)

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??