7 июн. 2022 г., 19:48

Ехо 

  Поэзия
274 0 0

Слънчевите коси на деня

заплитат в тъжна душа

плитка от уморени слова

взети от живота назаем.

 

Утрешното светло начало

притихва като тежка камбана,

едно само ехо остава,

което всеки ден се повтаря ...

 

 

 

 

 

 

© Валентин Василев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??