Jun 7, 2022, 7:48 PM

Ехо 

  Poetry
275 0 0

Слънчевите коси на деня

заплитат в тъжна душа

плитка от уморени слова

взети от живота назаем.

 

Утрешното светло начало

притихва като тежка камбана,

едно само ехо остава,

което всеки ден се повтаря ...

 

 

 

 

 

 

© Валентин Василев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??