Слънчево зайче играе в листата.
С радост посрещна Утрото гората.
Нежна песен бълбука в реката.
Пърхащи крилца, ехо в небесата...
Камбанен звън, камъкът потрепна.
,,Вълшебен сън.'' - коренът прошепна...
Охлювче рогато пълзи по тревата.
Първа Пролет пробуди Земята.
© Елeна Все права защищены