27 июн. 2021 г., 07:48

Ей тъй на! 

  Поэзия
505 0 2

Усмихни се!
Тъй на, без причина!
На абсурда се усмихни!
На това, че животът преминал,
ти се сещаш за свойте мечти,

на които под лупа си гледал!
Усмихни се и си признай
- извоювал си много победи,
неочаквано слагайки край

на враждата със паднал противник!
Ако можеш, на всеки резил
усмихни се и се опитай
всяка загуба да си простиш!

Усмихи се на свойте животи,
преповтаряни в твойте деца!
Има някакъв смисъл, защото
и след теб те ще сбъдват света.

 

© Павлина Гатева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??