Капка, тропот, дим и плач.
Будилник, шепот, стъпка, бяг.
Сълза и болка, и в мрака сам.
Дупка, спомен и безмълвен срам.
Бял спомен и отвор.
Лъчи надеждни и туптеж.
Усмивката и опиянение.
… и пак…
Идва тропотът, димът, плачът.
Шепотът със стъпките безшумни.
Болката и самотата, но този път с вечността.
© Бори Панчева Все права защищены