6.09.2009 г., 15:59 ч.

Ежедневие 

  Поезия » Любовна
476 0 1

Капка, тропот, дим и плач.

Будилник, шепот, стъпка, бяг.

Сълза и болка, и в мрака сам.

Дупка, спомен и безмълвен срам.

Бял спомен и отвор.

Лъчи надеждни и туптеж.

Усмивката и опиянение.

… и пак…

Идва тропотът, димът, плачът.

Шепотът със стъпките безшумни.

Болката и самотата, но този път с вечността.

© Бори Панчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??