Sep 6, 2009, 3:59 PM

Ежедневие 

  Poetry » Love
491 0 1

Капка, тропот, дим и плач.

Будилник, шепот, стъпка, бяг.

Сълза и болка, и в мрака сам.

Дупка, спомен и безмълвен срам.

Бял спомен и отвор.

Лъчи надеждни и туптеж.

Усмивката и опиянение.

… и пак…

Идва тропотът, димът, плачът.

Шепотът със стъпките безшумни.

Болката и самотата, но този път с вечността.

© Бори Панчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??