28 мая 2007 г., 08:04

Екзекуция 

  Поэзия
653 0 12
 

Днес беся страховете си. По изгрев...

Сто нощи плетох им въжето.

По пръстите ми дързостта се стича.

Затягам възела със  шепот:

- И нека, Господи, да заобичам себе си,

да си простя и тази моя вяра,

че заслужавам вятъра в платната си.

И да греша... Със моята си мяра.


© Радостина Марчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??