22 окт. 2008 г., 19:57

Ела...! 

  Поэзия » Любовная
628 0 2

ЕЛА...!

Ела, върни се, ела, нужна ми е любовта!

Ела за миг при мен, погледни ме пак!

Виж любовта, която блести в очите ми,

виж, тя за тебе тлее, единствено за твоята усмивка,

за твоите прекрасни очи,

що плениха ме като безброй звезди!

Защо те срещнах чак сега, защо?!

За да страдам и да съм сама

и тежка жлъч да трови душата и сърцето ми едничко.

Но аз пак ще те обичам, пак ще те желая

и дълго до зори за тебе ще мечтая.

Ела в съня ми, ела да ме прегърнеш,

тук няма никой да ни види!

В тайнствена магия аз живея,

щом те видя, щом ми се усмихнеш и

за миг в очите ти, сини езера,

аз се гмуркам и плувам, докато не се изморя!

Защо сега те срещнах, когато си недостижим,

когато друга е сърцето ти пленила?!

Но знай, аз ще те обичам тайно и за

тебе ще бленувам до безкрайност!

Прости ми, но те обичам - безсилна

съм, не мога да я спра - и как да мога, като това е ЛЮБОВТА!

 

© Мирослава Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • "Защо те срещнах чак сега, защо?!
    За да страдам и да съм сама ... това е ЛЮБОВТА!"
    Чудесно е! Поздрави!
  • Прекрасно е!
Предложения
: ??:??