12 дек. 2009 г., 10:39

Ела! 

  Поэзия » Любовная
614 0 12

Ела в погледа ми,

защото съм сляпа

и съм забравила

как изглеждаше утрото с теб!

 

И в устните ми ела,

защото отровата промени

вкуса на целувките ми!

 

И в прегръдките!

Тези ръце са забравили

как да се превръщат в крила!

 

И смехът ми, смехът ми!

Той отлитна със вятъра.

Ела с вятъра!

© Павлина Гатева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??