6 сент. 2013 г., 12:51

Ела 

  Поэзия » Любовная
561 0 3

Ела! Ще те чакам на нашия кей

по същото тайнствено време.

Побързай, побързай и само посмей

китарата с теб да не вземеш!

 

Аз нямам търпение. Броя си на глас

минутите дълги без тебе.

Ела! И ще гледаме двама в захлас

морето как спи като бебе.

 

Как бавно полюшва две сънни вълни

във люлка от пяна прозрачна.

Ела! И светът ми с любов напълни,

целувай лицето ми в здрача.

 

А после тръгни си внезапно, без звук.

Накарай ме да онемея.

Да чакам нещастна завинаги тук –

във тъжния залез на кея.

© Нина Чилиянска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??