1 июл. 2015 г., 20:45

Ела! 

  Поэзия » Любовная
469 0 0

Ти - невинна, чиста, свята -

на мен мечтата -

на лятото съня -

ела преди залеза на деня.

Че животът е един -

нощта иде и аз ще съм самин.

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??