Ела до мен във ранно утро!
Изгрей!
Усмивка топла ми дари!
Докосвай ме с ръце-лъчи!
Гали!
В сърцето ми огньове буйни запали!
Ела до мен във късна вечер!
Изгрей!
Усмивка-сребърен копнеж дари!
Докосвай ме със дива нежност!
Гори!
Пътека лунна по тялото ми сътвори!
© Антония Все права защищены