Ела до мен, хвани ме за ръка!
Не говори!! Очите ти сами говорят!
И нека повече не мислим за това,
за минали обиди и раздори!
И нека повече не се делим на две!
Сърцето ми без твоето не може!
Та моят свят е с твоя съграден,
когато той се счупи, в гърдите си усещам само ножа!
И ти си тук, и имам сили да живея,
и имам сили да обичам,
и няма нищо, от което се страхувам,
защото ти за мен си всичко, аз не го отричам!!!
© Пауаа Все права защищены