Ще те търся, Любов –
като извор в безводна пустиня.
Като тих благослов,
като просяк петак милостиня.
Ще те чакам, Любов –
да запалиш неистови клади,
да ми пратиш знак, зов,
да рушиш най-жестоки прегради.
Ще те моля, Любов –
ти прости ми за всички заблуди.
Подари смисъл нов
на мечтите ми пролетно луди.
Ще те браня, Любов,
до последния час ще си с мене.
Под атлазен покров
във Отвъдния Свят ще те взема.
© Нина Чилиянска Все права защищены
като извор в безводна пустиня.
!!!!!!!!!!