17 июн. 2017 г., 12:41

Ела ме открадни... 

  Поэзия » Любовная
673 2 4

 

 

Искаш мен, ела си ме вземи,
но няма да ме пуснат никак лесно,
напук на всички, с взлом ме открадни,
да изживеем старините интересно.

Искаш ме, защото ме позна,
чаровна откачалка, все летяща,
горчиво-сладка, чистичка сълза,
от тлееща, превърна ме в горяща.

Искам с теб, ела ме открадни,
допълвай ме, изгаряй ме до болка, 
жадувай ме, с любов ме награди,
обичаш ме, обичам те... но колко???

Колко ли??? Много, ного ного...

© Неземна Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??