Ела във Велинград
Добре дошли в моя град,
на минерални извори богат.
Спа-процедурата е тук царица,
лекува всяка капчица водица.
Сред боровете ни вековни
изградили сме гнезда любовни!
Хората усмихнати, добри
за вас ще станат в зори.
Тук се диша леко,
от трафиците сме далеко.
Ела във Велинград,
на здраве и любов благодат.
Спомен от тук ще ти остане,
та всеки завист да го хване.
Ела в моя град.
Добре дошъл във Велинград.
П.П. Тържествата за Спа-столица на Балканите се откриват на 07.07.2009 г
© ПЕТЪР ПЕЩЕРСКИ Все права защищены