Eдин ден ти е нужно,
Може би и по-малко.
Искаш да си с него повече,
Любовта му е подарък!
Чаровник от дете е знаем,
Елегатен всеки ден.
Силен в ума и душата,
Тича към успеха днес.
Истински е той пред нас,
Такъв си е от малък.
Роден е той през Септември,
Отдавна всички го обичат.
Жаден за живот да бъде,
Да продължава и да пребъде.
Ерген е той сега,
Но скоро нека да не бъде!
Денят е специален днес,
Едно голямо приключение.
Нека бъде здрав!
© Elena Stoyanova Все права защищены