9 мар. 2018 г., 23:34

Емоционална анестезия 

  Поэзия
372 1 0

Синини по коленете,
мусака във фурната,
куха романтика,
мечтая да затисна с тиксо
устните ти, за да спрат
отвратителните празни обещания,

ще ти върнат гривната,
която ми подари,
след аутопсията.

© Ивона Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??