9.03.2018 г., 23:34 ч.

Емоционална анестезия 

  Поезия
371 1 0

Синини по коленете,
мусака във фурната,
куха романтика,
мечтая да затисна с тиксо
устните ти, за да спрат
отвратителните празни обещания,

ще ти върнат гривната,
която ми подари,
след аутопсията.

© Ивона Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??