21 окт. 2006 г., 20:19

Емоционално 

  Поэзия
464 0 1
Емоционално

Усмихвай се когато си тъжна.
Остави сълзите да засъхнат.
Забрави думите - нека заглъхнат,
Тишината нека ги пропъжда.

Нека светлината ти носи мигове,
Изпълнени с любов и радост.
Нека целия ти живот е младост
С цветя от всички видове.

Затвори очите демонични.
Погледни света страдално.
Опитай се да си различна,
Някакси емоционална.

Разплачи се когато си щастлива.
Потъни в тъга, когато пееш.
Не си помисляй да се смееш.
Нека мракът да те скрива.

Нека депресията ти носи мигове,
Изпълнени с скръб и печал.
Нека животът да е закъснял
Да ти донесе цветя от всички видове.

Неемоционално ли се чувстваш, когато вали
Или твоите стонове не намират слух.
Когато светът за теб е глух.
Намери причина да откриеш нещо в себе си
Или се усмихвай когато си тъжна,
Но тишината да не пропъжда
Твоите най-смели мечти.

Затвори очите демонични.
Погледни света страдално.
Опитай се да си различна,
Някакси емоционална.

© Христо Андонов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Хубаво е да бъдем емоционални,
    да показваме чувствата си волни.

    Поздрав и усмивка.
Предложения
: ??:??