Понякога ми липсваш.
До изтръпване.
Като магнит ме привличаш.
И ето спомени прииждат...
И пак те имам.
Само мой си.
Във сърцето си...
Пожелавам те...
едва изречено.
Заспивам с мисълта за устните ти...
непочувствани.
Искам те завинаги...
Сънувам теб.
Сънувам Любовта ни.
Откривам теб във мен...
а търся себе си.
Ела и остани в живота ми.
© Борислава Николова Все права защищены