Nov 17, 2014, 6:01 PM

Енигма 

  Poetry
734 0 2

Понякога ми липсваш.

До изтръпване.

Като магнит ме привличаш.

И ето спомени прииждат...

И пак те имам.

Само мой си.

Във сърцето си...

Пожелавам те...

едва изречено.

Заспивам с мисълта за устните ти...

непочувствани.

Искам те завинаги...

Сънувам теб.

Сънувам Любовта ни.

Откривам теб във мен...

а търся себе си.

Ела и остани в живота ми.

© Борислава Николова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??