29 мар. 2017 г., 04:17

Enjoy it while it lasts 

  Поэзия » Свободный стих
228 0 0

В анонимни делници

си спомням, че

коридор

е несъизмерима дума

в събота

в 2:30 сутринта,

когато усилваш синините

на бедрата ми.

 

Толкова е шумно, че

не мога да си чуя мислите.

© Ивона Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??