22 мар. 2007 г., 19:49

ЕНТУСИАЗНО 

  Поэзия
408 0 4
 ЕНТУСИАЗНО

         /до безобразност/

Други песни ще пееш, приятелю:
нощна класика в сън несънуван.
И прекрасни, ръцете мечтателни,
ще разстилат пуха прелюбуван...

Ех, след време... и песните стихнали
луди дремват под мека завивка.
И крилата във нас са утихнали,
и се галим дори със усмивка.

Колко пъти кълнеш се във вятъра?
Хвърчилата превземат безкрая му
и любуваш се мълком пред шатъра
на красива и дивна омая.

Все не стигаш до своето ложе
и препъва те нещо измислено.
Колко трудно е, не, невъзможно е
ТЯ да бъде и твоята истина!




Не смятам да крещя! :)
Усмихни ми се поне...

22.03.2007год.

© Мери Попинз Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??