1 янв. 2015 г., 19:23

Eпиграми № 14 

  Поэзия » Другая
260 0 0

 

Епиграми № 14

Щастие

Крак въз крак
кръстоса Мина,
и с` сласт
изпълни кафенето,
и важно задими комина...
Разхвърли цици
в деколтето,
и тъй... приличието
срина!

2 Синковец

Ударил го е
синковеца
на живот ,
и вече втори път
е на развод!

3 Въпрос

С годините Човекът умъдрява,
трудът му плодове ни подарява,
и така полезен става,
с други думи - той успява!
Защо поетите тогава,
незрелостта ни в стихове възпяват,
и младостта, незрелия живот,
за пример на Народа дават!

© Христо Славов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??