10 апр. 2009 г., 09:15

Еретици 

  Поэзия » Юмористическая
474 0 4

         Еретици:

Членовете на разкола,
застрашили монопола
на онази фирма божа
и на нейния велможа,
та затуй са ги посекли
и на кладата изпекли.
Горе-долу тъй върви
бизнесът и в наши дни,
само дето тази сеч
не извършва се със меч,
а с финансови акули
и числа със много нули.

© Марин Цанков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??