7 окт. 2009 г., 01:19

Есен 

  Поэзия
1759 0 10

 

 

Есен

 

Ошмули вятърът листата...

И тиха есен заваля.

Разрови Шаро по земята

килимчето от пъстрота.

 

Завря муцунка в пъстротата

и с лай подгони я на юг;

търкулна се насам-нататък

и с смях се върна тук.

 

Поспря до моето коляно,

опашка хитро завъртя

и от очите му засмени,

почувствах жива есента.

 

 

 

© Надежда Маринова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??