6 мар. 2013 г., 07:54

Есен 

  Поэзия » Любовная
486 0 0

Валеше, лутах се навън,

разхождах душата си плаха,

пак стигнах до твоята стряха,

а може би всичко бе сън.

 

За последно реших да се върна,

да вляза тихо, да те прегърна.

А ако не те намеря там,

знай, щастие желая вам...

 

Санди

05.03.2013

© Александра Томова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??