на Златка Чардакова
Цветно, цветно и красиво,
тихо, слънчево расте.
Есен топла се разлива,
мислите ще разплете.
Чувствата ще ги разнежи,
после ще ги оцвети.
Есен е, но мила, свежа,
сякаш къща за мечти.
© Милена Френкева Все права защищены