27 сент. 2007 г., 08:26

Есен 

  Поэзия
462 0 1
Вятърът подхваща бавна песен
и разлюлява клоните в танц.
Като дух небесен идва есента
и омагьосва цялата гора.
Слънцето протяга своя дар -
багри от пламтяща светлина.
И по-ярки от горяща жар,
заблестяват хиляди листа.

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??