Sep 27, 2007, 8:26 AM

Есен 

  Poetry
457 0 1
Вятърът подхваща бавна песен
и разлюлява клоните в танц.
Като дух небесен идва есента
и омагьосва цялата гора.
Слънцето протяга своя дар -
багри от пламтяща светлина.
И по-ярки от горяща жар,
заблестяват хиляди листа.

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??