27.09.2007 г., 8:26 ч.

Есен 

  Поезия
454 0 1
Вятърът подхваща бавна песен
и разлюлява клоните в танц.
Като дух небесен идва есента
и омагьосва цялата гора.
Слънцето протяга своя дар -
багри от пламтяща светлина.
И по-ярки от горяща жар,
заблестяват хиляди листа.

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??