Есенен плод
Есента приласка плод.
Грабна го, даде му сладост.
Направи го дъхав и красив
и накрая го позлати.
Усмихна го, погали го
и изящно поднесе го с любов
на онези двамата... обичащите се.
Starkmaster (Ванко Николов)
© Ванко Николов Все права защищены